Sarafredrikas

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Ännu en dag har gått och idag var det tyvärr den sista..
 
Gick upp vid nio tiden för att äta frukost och mata killarna. Efter ett tag åkte vi alla in till stan för att kolla runt lite. Vi gick in på ett café för att dricka en kopp kaffe, folk stirrade på oss som kommer in med en stor barnvagn, lilla Sianna i handen och fem vuxna. Killarna blir fort otåliga när vagnen står stilla så det var bara att plocka upp dem. Jag hade Matty i famnen och han satt stilla så snällt och lekte med knapparna på sina byxor (så söt så jag hittar inga ord) 
 
När vi var klara där fick jag lite egentid så jag gick och kollade lite mer i butikerna. Var tvungen att köpa några chokladbitar för att smaka dessa som är så populära här. Tycker dock inte att de var så speciella.. Smakade lite blockchoklad. 
 
Efter en timma av strosande mötte jag upp Kel och Alex vid bilen. De andra satt och åt lunch på en Kina restaurang så Kel kom bara för att möta mig. Jag tog med mig killarna, som börjat bli lite otåliga, på en promenix. Typ alla människor vi gick förbi tittade på killarna och log sedan till mig som om typ "vi förstår att det måste vara svårt att uppfostra två så små pojkar själv" haha.. Kände mig värsta singelmorsan. Vi gick förbi en stor grupp med kineser också och två tanter blev så förtjusta i dem så de frågade om de fick ta en bild! Haha herregud!
 
När vi kom hem igen drog Kel och Heath ut på tur, men jag stannade hemma denna gång och tog det lite lugnt. När de kom tillbaka var det mat, bad och sängdags och allt det utan några protester. 
 
Anna är den som brukar laga kvälls maten, och hon är så jäkla duktig. Hon har gjort nyttig och otroligt god mat typ varje dag nu så känner mig lite bortskämd på den biten;)
 
Nu är det packning och sova som gäller. Mitt tåg från Windermere går 07.55 imorn så det blir att gå upp ganska tidigt!
hade!
 
Omg Sara, så jävla pinsam..