Sarafredrikas

Hejdå Peppes

Kategori: Allmänt

18 April har trillat in från ingenstans och jag har loggat ut för sista gången. Det är så tomt och konstigt. De enda som är kvar är jag Cissi och Emmelie, alla andra har dragit😔 saknar redan Alex och danskarna. Vi avslutade säsongen med en riktig mördar helg. Trysilsmällen. 13,5 timmar jobbade jag i lördags och Cissi loggade ut efter 17,5h. DET VAR KAOS. Hade 30 pizza leveranser så väntetiden var 3h för att få en pizza. Folk var så arga. Bekim blev slagen när han var på körning så han fick ringa polisen. Jag fick själv åka på 3 stycken och möttes av arga människor så jag fick ge pizzorna gratis. Då blev dem glada haha! 
Vi fick ge bort mat för 22 000 kr för att folk vägra betala och det var så försent. Och endå slog vi dagskassa rekordet för säsongen. Sen igår var det lungt och från och med idag är det stängt fram till 1 September. Idag har vi städat hela stället. Allt är så tomt. Har en sån hatkärlek till det där stället. 

Och det är också slut på brädåkning för denna säsong. Tänk hur mycket jag har åkt, och tycker fortfarande att det är så grymt kul. Längtar till nästa gång. 

Men nu händer något roligt. Jag Cicci och Emme ska dra på en roadtrip upp till Nordkap. Det blir 37 körtimmar och vi ska sova i bilen på natten. Det ska bli väldigt spännande att se om vi klarar det! Har alltid velat se nordnorge och detta blir definitivt det billigaste sättet! Hoppas på att Torkel håller hela vägen🚗 vi ska stanna på ca 8 ställen på vägen. Atlahavsvegen, tromsø, Lofoten, Treriksröset med mera. Vi åker kl 6 så det är dags för mig att sussa. Här är lite bilder från de senaste dagarna och från några av de ställena vi ska besöka!






Vi gick upp på toppen en solig dag för att knäppa några sista bilder!




Några av platserna vi ska besöka (man kan ju hoppas på att de är lika fint som dessa Google bilder hehe)

Haaaade