Sarafredrikas

Ledig Dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart ledig. Imorse åkte jag och Kel till ett enormt shopping center. Kel skulle köpa en till (!) Mac dator och en ny Ipad. Så medans hon gjorde det, strosade jag omkring i gallerian. Var där ca 2,5 h och hann väl med ca en sjättedel av affärerna, haha! Köpte två tunna tjocktröjor iallafall.

När vi kom hem igen, åt jag lite lunch och drog sedan in till stan för att titta runt lite. Förut tyckte jag inte om Melbourne så mycket, men staden har vuxit i mina ögon. Den är så otroligt fin med Yarra River som går rakt igenom stan. Och massa fina parker överallt. Idag var en otroligt fin höstdag med ljummen temperatur. Det räckte med bara en tunn kofta. Jag älskar hösten då alla löv blir färgglada och man får börja ta på sig varmare kläder. I Townsville märker man ju inte av de fyra årstiderna, eftersom det mer eller mindre alltid är sommar. Men idag kände jag hur mycket jag saknat hösten. Jätte mysigt.

Mel får mig alltid att tänka tillbaka på tiden jag vart här. Känns som det var igår Prue hämtade mig från flygplatsen. Men det var 233 dagar sen Idag. Heeeeelt galet.



Gick förbi en djuraffär där de hade hundvalpar och kattungar. Mitt hjärta bprjade blöda när jag tittade på de små djuren. De ska springa och leka, inte ligga i en bur hela dagarna.



Testa Starbucks för första gången. Väldigt gott!