Sarafredrikas

No more Påsk

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 

Nu är ÄNTLIGEN påsken över, haha! Här blev det ingen påsklunch och målande av ägg utan långa dagar i köket. Förstår inte varför så många vill äta pizza på påsken?! 
Men trotts många timmar har det gått väldigt bra! Det har varken vart kaos eller onöjda kunder. Vi var många på jobb varje dag så man hade tid till att göra allt bra och fort! 
Det har vart en stor fest alla dagar under påsk veckan. I backarna var folk 80 tals utklädda och det var världens drag vart man än titta. Folk hade byggt snö barer i backarna där de satt och grilla och myste. Vid Knettsettra (en restaurang/ afterski ställe i backarna) hade de ställt upp en stor scen utanför där det var olika band som spela. Sjuuuuukt mycket folk. Missade allt sånt vilket suger.. Måste åka hit på skidsemester nått år och bara ha kul och inte jobba! 

Men våren har iallafall kommit till Trysil. Vi har haft några dagar med härlig vårvärme och sol. Det uppskattad! Termometern visa upp mot 16 grader några dagar och då passade vi på att götta oss i solen.



Och ta lite coola bilder med GoPron och järngänget!

Tagit lite promenade med denna utsikt.
Igår hade vi morgon möte igen på jobbet. Vi brukar ha det varje tisdag men har inte blivit av nu på senaste på grund av många sjuka.. Men igår körde vi igen och vi hade inte så mycket att säga eftersom den stora veckan är över och allt har gått så bra. Line hade köpt fikabröd och massa annat gått så vi satt mest och pratade om allt och inget och åt en stor och god frukost. Väldigt mysigt! 

Sen var vi några som drog ut i slask backarna. Var väl cirka genomblöta efter 10 minuter då det både regna och var smältsnö.. Alla åkte snowboard och det var Ciccis första gång så det tog oss 2 timmar att ta oss ner för en backe, sen hade vi fått nog haha! 

Vi tog bussen till andra sidan fjället och Park In hotellet. Där har de ett spa med bubbelpooler utomhus, så där satt vi och götta oss i några timmar. Sen gick vi upp och åt middags buffé tills vi bokstavligen sprack, haha! Det fanns allt ifrån lax, kräfta och krabba, till kyckling och ostbricka! Riktigt lyxigt. 
Sen åkte vi hem och kolla på film. En välbehövlig dag efter allt påsk-jobb.



Har också fått den underbara nyheten att en till liten Wright har kommit till världen. Den lilla krabaten skulle inte titta ut förens slutet av April men han kände för att komma lite tidigare. Lilla Leonardo Kevin Wright. Alex och Mattys nya lilla lillebror. Ska kallas Leo. Så glad för deras skull!

Nu har det infunnit sig ett slags lugn över hela Trysil. Folktomt och regnigt igen.. Hoppas att solen återvänder snart! Helt sjukt att det endast är 18 dagar kvar på denna säsong?? Hur hände detta? Både sorgligt och skönt på samma gång! Ska bli kul att komma hem och träffa alla snart igen❤️
Nu ska jag återgå till mitt filmtittande.

Haaaaaade