Sarafredrikas

23

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Ännu ett år äldre. Det räcker nu!! Börjar känna mig gammal. Snart halvvägs till 30:(

Jag hade iallafall en helt underbar dag Tack vara Emmelie och Cissi<3  

Dagen började med skönsång och frukost på sängen. Sen gjorde vi oss klara, samt packade ner våra soft bags som jag och Emme hade köpt på Korsika, och åkte till hotellet och lånade skidor. Vi hade sån tur med vädret. Strålande sol hela dagen! När vi hade all utrustning åkte vi upp till "knapphålet". Det är en sten som det är ett stort hål i typ. Där tog vi lite bilder (den stenen är känd från James Bond som spelade in några sener där till en av de filmerna) sen kom det andra folk dit så då förflyttade vi oss åt sidan där vi hittade ett fint ställe för en öl. Det var så skönt i solen att vi kunde ta av jackorna och sitta och sola. Börjar kännas lite som vår nu!

Sen åkte vi ner till en av kabinliftarna där Emme sa att vi skulle vänta på en kollega som ville komma och säga grattis. Hon dök inte upp utan istället kom det en kille med en fallskärm. Suprise! Det hade köpt paragliding till mig i födelsedags present. En helt fantastisk upplevelse!! Vi bara gled fram mellan bergstoppar. Så häftigt att få se allt ovanifrån. Jag fick fick börja sen körde Emme och Sist Cissi. Så himla roligt!

När vi alla hade landat och var höga på adrenalin, åkt vi ut för att leta efter ett bra ställe att blåsa upp våra soft bags. Vi åkte över till andra sidan berget och där hittade vi en plats som var mitt i solen och helt platt. Perfekt! När vi blåst upp dom, drar Emme och Cissi upp en flaska skumpa samt jordgubbar och annat fika. Sååååå mysigt<3 vi låg där och gassade ett tag innan vi åkte hem för att göra oss klara för kvällen. Först gick vi och åt ost fondue, sen drog vi vidare till hotellet för att träffa upp några andra. Sen blev det dans natten lång. Vi mådde väl som vi förtjänade dagen efter på jobbet, men det var det helt värt!

Här kommer lite bilder från dagen!
 
Helt underbar dag. Klart säsongens bästa!:)
 
Haaaade!