Sarafredrikas

Trysilelva

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 

Vad konstigt det känns att skriva här igen. Det var ett tag sen nu. Jag kollade tillbaka på mitt förra inlägg och det var en vanlig vardag i Nice. Nu är jag plötsligt tillbaka där allting började igen. Här är allting sig likt iallafall! Känns knappt som man vart borta.

Jag har iallafall äntligen fått ett telekort så jag har lite internet här i hyttan.

I torsdags var första dagen på jobbet. Jag hade förväntat mig en träningsvecka som skulle vara åt HRC hållet. Där hade jag lite fel haha. Första dagen gick vi igenom lite i köket, sen satt vi och pratade om allt möjligt i 5 timmar. Fick inte några kunder förns kl 20, och vi öppnar 15. 

Andra dagen var en fredag så då var det lite mer. Då fick jag träna lite på att göra pizza. Det är väldigt enkelt faktiskt. Vi har färdiga bottnar så man lägger bara på all topping och sen in i ugnen. 

Just nu är vi typ tre som jobbar på dagarna, men när säsongen kommer igång ska vi vara många fler. Det kan tydligen bli kö utanför, och det är ju lite svårt att föreställa sig nu haha! 

Just nu bor jag och Frida i olika stugor, och tanken var att vi skulle föytta ihop till en större den 1 November. Men nu har vi fått ett mail från Anna att de som bor där kommer stanna till mitten av November, eller längre. Så vi får vänta med det vilken är ganska drygt.. 
Kan bara inte vänta tills snön kommer och vi får flytta in där vi ska bo!! 


Stora ugnen som allt tillagas i. 

Nu ska jag äta lite frukost och se vad denna dag har att erbjuda.

Haaaade