Sarafredrikas

Castel Hill

Kategori: Allmänt

Igår hängde jag med Grant och Ben ut på kvällen. Vi hade jättekul, och vi stötte på två tjejer som visade sig vara svenska. De var backpackers så jag fick ena tjejens nummer. Om vi ska backpacka skulle jag höra av mig så kan vi kanske hänga på dem.

Imorse tog jag sovmorgon i ett tyst hus. Vaknar ju alltid när killarna skriker så det är ju lite svårt att sova ut när de är hemma.
Gjorde sedan en pasta sallad och åkte hem till Grant och Ben. De hade fixat kyckling så vi hade en liten inomhus BBQ. Hoppade sedan in i bilen och åkte till Castle Hill. De är berget som ligger i mitten av staden. Jag och Ben sprang upp och Grant den lilla latmasken tog bilen. Det var så otroligt jobbigt. Blev helt yr och hade blodsmak i munnen. Att det var 30 grader varmt gjorde inte saken bättre. Men gud så skönt det var att komma upp till toppen. Där blåste det lite samt att det fanns vatten.

Killarna hade tagit med sin sin go pro kamera, så vi satte oss utefter sluttningen och filma solnedgången. Utsikten var var helt enorm, och det var så otroligt fint att se solen gå ner bakom bergen långt där borta. Vi satt kvar tills det blev mörkt, så vi fick se när staden lystes upp av lampor. Så otroligt vackert! Såklart dog min telefon så fick inte så många bilder.. Men Grant tog massor så han ska skicka dem till mig så jag kan visa er.

De är i sånna där stunder som man stannar upp och tar in verkligen. Jag bor i denna stad i detta land som alltid har vart så långt borta. Jag har så fina nya vänner, som jag redan nu fruktar att säga hejdå till. Mitt liv är just nu som en dröm som jag aldrig vill ska ta slut. Jag går mest runt hela dagarna och är lycklig, vilket är helt underbar. Att våga göra detta är det BÄSTA beslutet jag tagit i mitt nittonåringa liv. Jag är så glad och stolt över mig själv.