Sarafredrikas

Söndag sista maj

Kategori: Allmänt

Nu är jag ute ur skithålet. Just nu bor jag hos Katie och Iain, tills nästa helg då jag får nyckeln till mitt nya kryp in. 
Flytten var speciell, haha! 
Lucie och Clara hjälpte mig med bil. Vi åkte först upp till mitt nya rum för att ställa av några väskor med saker som jag inte behöver här. Sen tillbaka till mitt rum för att ta de sista väskorna som jag skulle ha med mig hit. Tjejen som bor i rummet nu, skulle åka till Marocko i en vecka så direkt efter att vi lämnat av mina grejer, hoppade hon på bussen till flygplatsen. Vilket gjorde att jag inte skulle kunna komma åt sakerna i hennes rum. 

När vi sitter i bilen på väg mot Iain och Katies får jag ett sms från Rikky " hej Sara, hur är det? Vi behöver en servitör på Hard Rock och jag har pratat med managern om dig. Han vill träffa dig kl 17.30 imorn. Ta med CV och kom hit!" 
Kommer då på att jag lagt min dator i en av väskorna som jag inte kommer åt. MÅSTE ju ha datorn för att kunna göra ett CV till detta ypperliga tillfälle. När vi parkerar bilen utanför Iain och Katies, ser jag att buss nummer 23 stannar precis bredvid. Säger till Lucie "tänk om Julia är på den bussen (hon med rummet jag ska flytta till) hon och Clara skrattar och säger "nej nej, ingen chans!" Jag känner endå att jag måste kolla för jag måste ju ha min dator. Springer över vägen fram till bussen. Kollar in genom alla fönster och tillsist hittar jag henne där. "JULIA, JAG MÅSTE HA MIN DATOR SOM LIGGER I DITT RUM" hon kolla på mig som typ, vem fan är du, Hahah! 
Hon ger mig numret till en av de franska killarna som bor där. Så jag ringer honom och han öppnar dörren för mig. 
Fick tag på min dator och skrev CVt.

I förrgår var jag på intervjun. Det gick väldigt bra och jag tror de gillade mig. Enda problemet är min franska nivå. Nästa intervju (om jag får en) kommer vara mest på franska så jag måste träna träna träna. Ikväll ska jag träffa Carl och få lite franska böcker. 
Håller verkligen tummarna för att det går vägen! 

Hur coolt skulle det inte vara att ha Hard Rock Café på CVt?!?
Tog denna bilden här om dagen när vi gick hem från jobbet. Vid tågstationen ligger det minst 100 pers varje natt och sover. Hemskt att se.