Sarafredrikas

Solsidan

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

I måndags öppnade Solsidan, vilket innebar det första riktiga passet för mig. Det var ganska lungt, hade bara sex bord som mest samtidigt så det gick bra! Jobbar ju verkligen med Gotlands finaste utsikt. Helt otroligt😍

Sen har jag vart ledig tisdag och onsdag. I tisdags var vi fyra från huset som inte hade nått att göra så vi hängde lite i parkerna. Först åkte vi berg och dalbanan på sommarland, och strosa runt lite där inne, sen gick vi vidare till vattenland där vi åkte alla rushkanor. Kul dag! Sen gick vi till Solsidan på kvällen för lite drinkar och rökta räkor.

Igår var jag, Hanna och Julia (två jag bor med) inne i Visby och shoppade lite. Hittade ett linne och en kjol på rean!
När vi kom tillbaka hem, gick vi till Pippi huset för att se Pippi teatern som spelas där för barnen varje dag! Mysigt med alla glada barn, och världens starkaste flicka.

På kvällen spelade Hoffmaestro på Gutekällaren så vi åkte in för att kolla på det. Vi såg cirka en låt sen orkade vi inte trängas längre. Vi gick ut på en terass och där träffade vi på Färjan Håkan. Ni har kanske läst om att han har vart förstoppad i typ 2 veckor.... Så jag gick fram och fråga hur det går med magen haha! Han blev kanske inte jätte förtjust av den frågan, men har man gått ut med det får man ta konsikvenserna😉 Emmelie tig upp mobilen för att ta ett kort, ha sa till mig då "vi kan låtsas att vi gillar varann på denna bild" Hahah! Vi pratade lite efter så tror han förlät mig!

Här kommer lite bilder från senaste tiden!

Hanna, Håkan och jag som "låtsas att vi gillar varann"
Kläderna jag köpte på rean
Utsikten från Solsidan!
Rökta räkor
Mys i solnedgången
Tiger ride
Tofta strand
Hamburge lunch i hamnen igår!
Och lilla Pippi som snubblade precis framför oss och var tvungen att knyta skorna haha!