Sarafredrikas

Ny roomie

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Nu är jag inte ensam i lägenheten längre. Det har flyttat in en Italiensk tjej i ett av rummen. Hon är trevlig, och verkar väldigt pryd. Det är tydligen första gången hon bor själv. Det märks lite då hon hela tiden vill äta ihop, och göra saker. Det är trevligt men jag gillar ju att vara lite själv också. Jaja, det blir nog bra! På måndag ska det flytta in en kille också så det blir fullt hus igen. 

Annars så rullar det på på jobbet. Har fått lite fler dags-shift den senaste tiden, vilket jag inte gillar så mycket. Känner verkligen en enorm skillnad på att jobba dag och kväll. På dagarna är jag alltid ganska seg och går bara och tittar på klockan hela tiden. Säsongen har ju börjat lida mot sitt slut så det är inte så mycket folk på dagarna heller. Timmarna går så sakta. På kvällarna har jag vart uppe hela dagen, så när jag kommer till jobbet är jag redan up and alive. Sen är stämningen bättre. Mer folk och mer tips. 

Fast när jag jobbar dag får jag ju kvällarna lediga. Vilket är kul. Det blir fortfarande vinkvällar på stranden, fast med betydligt mer kläder haha. 
Nice is a beuty🌅

Nu ska jag kolla på en film, och sen sussa. 

Haaaaaade