Sarafredrikas

Last day

Kategori: Allmänt

Jaha. Då var sista dagen över. Vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska formulera mig. Det är en känslostorm varenda minut. Har nog aldrig skratta och gråtit så mycket samtidigt haha..  Idag har vi knappt vart ifrån dem en enda minut. Vi har busat runt hela dagen. 

Ikväll stannade vi alla här och åt tillsammans. Heath och Kel hade beställt BBQ som de kom hit och gjorde. Precis som på restaurang fast de tog hit den. En man stod och grillade, en tjej serviterade och någon annan skötte vinet. Först fick vi jätteräkor, sen hummer, sen fisk, sen  kyckling (nu var vi alla ganska mätta) sen kom lamm på det, sen biff och sist pork. De sista två kunde jag inte ens smaka på då jag förmodligen skulle ha spruckit haha.. Egentligen skulle vi ha fått thaimat efter det, men vi sa att vi fått nog. Efterrätt som bestod av chokladmousse, tiramisu, macarons och frukttallrik fick vi in, så efter att ha smakat lite av varje, är jag nu mättare en jag någonsin har varit. 
 
Under middagen pratade vi om året som gått. Ups and downs, pinsamma situationer, lite skvaller om de nya Au Pairerna samt måna roliga minnen. Nu när vi inte längre jobbar för dem, kunde de öppna upp sig lite mera. Jättekul att höra situationer från deras synpunkt. 






Ca en timma innan vi åt kom de hit och ställde upp allt. Det blev väldigt fint med rosblad på bordet och golvet. Samt vita dukar kombinerat med silver bestick.

Samanfattat har jag haft "The time of my life" tillsammans med denna familj. Det har verkligen varit något helt nytt att få flytta in hos främmande människor. Det har varit utmaningar på alla möjliga plan, men jag har växt som person och tagit lärdom av mina misstag. Ibland har det vart jobbigt att bo på jobbet, men i de värsta stunderna har killarna påmint mig om vilket fantastiskt jobb jag har. 

Nu är det bara 22 dagar kvar tills jag är tillbaka hemma i Sverige. Men tills dess ska jag njuta varje sekund av den sista tiden på denna fantastiska resa. 

Sålongsålänge!