Sarafredrikas

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Här ligger jag i en bäcksvart lägenhet. Det visade sig att när en av mina roommates flyttade ut, avslutade han ett konto på en hemsida man måste ha för att få elektricitet. Han sa inget till oss, så igår när jag kom hem från jobbet, fanns det ingen ström i lägenheten... Det där företaget har stängt av den. Och självklart gjorde de det på en lördag eftermiddag så allt är stängt och vi kan inte fixa det tills imorn.. Inget varmvatten, kyl, spis, internet, lampor. Inget. 

Som tur är har vi haft en tävling på jobbet idag och igår. Vinnaren vann valfri rätt från menyn, och jag vann både igår och idag. Så har inte behövt laga mat iallafall! Idag laddade jag mobil och duschade på jobbet också. Känner mig lite som en hobbo som utnyttjar varje liten möjlighet haha..

Blev hembjuden till Victors (min andra roommate) kompis igår också. Han bor lite längre upp på gatan i en jättefin lägenhet. Han hjälpte oss fixa ett nytt konto (som förhoppningsvis blir giltigt imorgon). Så hade han lagat en traditionell Fransk rätt. Så vi åt och drack rosé, medans vi laddade telefonerna haha. Det var kul! 
Maten jag vann igår. Vi samarbetade lite så vi delade på vinsten.