Sarafredrikas

Galna Fransmän

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 


Ännu en ledig dag i hamn. Vi borde få vara lediga två dagar i veckan tycker jag... man får sån prestationsångest att den lediga dagen måste bli perfekt för sen är det ju en vecka till nästa haha... jaja, idag har både jag och Emmelie vart lediga så vi har haft en mysig idag i backen (med Cissi också, men hon började 17.30) sen har vi vart på afterski. Det var lite sådär.. jag tänker mig en afterski som i Trysil. Där alla dansade på borden till gamla härliga låtar, men detta var bara dunka dunka. Inte det bästa! Men vi hade kul endå. Sen åkte vi ner till Val D'isere och tog bussen därifrån hem.

Förra veckan var jag sjuk. Kommer inte ihåg förra gången jag hade hög feber, men jag längtar inte tills nästa gång iallafall.. Ursh vad hemskt det var haha! Hade ca 39-40 på nätterna och 38-39 på dagarna, i fyra dar. Vad gnällig jag känner mig nu. Finns ju liksom folk som svälter ihjäl och här klagar jag på lite feber.. men fy!! Kunde inte sova på nätterna för att jag svettades och frös om vart annat, och att gå till toaletten var värre en halvmaran i Townsville haha. Men nu mår jag bra igen! 

Igår var jag och Cissi ute och åkte för första gången sen jag blivit bättre, och sen vi fått massa mer snö (vart snöstorm under mina sjukdagar, vi har fått ca 5 des med nysnö!!) men det gick inte så bra.. precis när vi kommit ner mot liften i första åket blir jag påkörd bakifrån av en galen fransman. Jag ramlar bakåt så hårt att jag tappar andan och svimmar. Jag vaknar upp efter ett tag och ser att ett par står och lutar sig över mig. Det var han som hade kört på mig och hans kompis. Jag hade ont i nacke och rygg. Cissi hade inte uppfattat att det var jag som låg där, så hon hade åkt ner till liften. När hon såg att de var jag kom hon springande haha! Vi gick ner till läkarn för att kolla att allt var okej, och det var det. Bara lite tagen av smällen och av att jag svimma antar jag. Nu i efterhand kan jag inte förstå att man kan åka så vårdslöst som han gjorde (hej Sara 23 år haha..) vi var ju nästan nere vid liften och han måste ju typ ha kört i 100km/h!! Okej kanske inte så fort.. men det känndes som det iallafall! Tur att inget mer allvarligt hände. Tackar för hjälmen! 

Nu ska jag sussa. Börjar kl 7 imorn. SNARK! Hatar att jobba frulle.. godnatt! 

Härliga vyer!
Afterski