Sarafredrikas

Sista augusti

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 

Nu var det ett tag sen. Vad har hänt sen sist då? 
Vi gick till uni club i fredags. Där mötte vi upp lite människor vi träffat tidigare. Ca 5 norska tjejer och några Aussi grabbar. Var ett jättekul gäng som spelade spel och dansa hela natten.

Tidigare i veckan köpte vi biljetter till "the color run". Det är ett 5km lopp som man springer/joggar/går. Och medans man gör det står det folk runt omkring och kastar färgat pulver på en. 28 september är det här i townsville. Ska bli jättekul!! Det är något jag velat göra, så när jag kom hit kollade jag upp om jag kunde delta, men då hade det vart ca 3 dagar innan jag kom till townsville. Så det är ju perfekt att vi hinner med det nu! 



Några bilder jag hitta på Google.

Idag har vi vart i Aligator Creek igen. Det var soligt och fint så vi låg på klipporna och stekte. Sedan bad i det svala vattnet. På vägen hem stannade vi och köpte olika ostar, bröd, salami etc. Sen hade vi alla en god lunch ihop. 
Bra dag helt enkelt.


På torsdag åker familjen till Melbourne så vi får en natt för oss själva. Sen på fredag drar vi till brisbane för att sova en natt, sen vidare till Fraser Island. Tjoohoo!

Nu ska jag sova, jobb imorgon!