Sarafredrikas

I'm coming home

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att detta är över nu. Efter 13 månader och två veckor, sätter jag mig på mitt sista flyg imorgon. HELT SJUKT!!!! Och ni har hängt med mig här hela tiden. Tycker ändå att jag har varit duktigt på att hålla denna blogg uppdaterad. Det har inte alltid vart kul att skriva här. Har vart lite svackor. Men jag är så glad att jag ändå har gjort det. Skriver ju även för min skull. Om några år kommer det vara jättekul att kunna titta tillbaka på min resa och se vad mycket jag faktiskt varit med om. 

Jag har har förendrats en hel del under detta år. Jag har vuxit som person (och på brädden.. Ni kommer nog inte känna igen mig.. Ser numera ut som en uppsvälld groda. Men det ska det bli ändring på när jag kommer hem!). Har också insett att jag klarar mer än jag någonsin hade föreställt mig. 

Imorgon väntar ännu ett jobbigt Farväl. Men jag har fått en vän som jag kommer ha hela livet, så det blir mer ett Sålongsålänge. 

De senaste två dagarna har de visat mig runt i Nice. Väldigt fin stad. Stranden är heeeeeeeelt Amazing. Kan inte vänta tills vi kan njuta av den. 
Jag har testat Macarones, riktiga franska crêpes, socca (Nice special) och såklart baguett. Träffat hela tjocka släkten och lärt mig några nya franska ord. 

Nu på kvällen skypade vi med familjen. Var jättekul att prata med dem igen. Alex och Matty har massa nya ord och vuxit med raketfart den senaste månaden. De sken upp som solar när de såg oss på skärmen. Såå söta. 

Nu ska jag försöka sova lite. VI SES IMORGON!!