Sarafredrikas

20 mins

Kategori: Allmänt

Hallojs! Har ni alla blåst bort i stormen? Har hört mycket om ovädret där hemma.. Ursh!! Tur att man befinner sig på säkert avstånd!

Igår hände det äckligast, roligaste, vidrigaste och gulligaste saken ever! kel och Heath hade sin date-night vilket innebar att vi skulle natta killarna helt själva för första gången. Vi hade precis tagit av blöjorna för att de skulle hoppa ner i badet. Plötsligt hör jag en liten prutt från Alex och ut kommer mer än bara luft. Han blev så förvånad att han bara stod och stirrade på allt poop på golvet. Vidöppna ögon och öppen mun. Sen blev han så rädd för geggan så han började skrika, gråta och försöka klättra upp på mig. Jag och Lucie höll på att dö av skratt. Det var ju så vidrigt men ändå så kul! Blev så rädd för sitt eget bajs? Dör fortfarande när jag tänker på det, haha!

Idag köpte jag en luftmadrass till poolen, så när killarna hade sin afternoon-nap låg jag och guppade i vattnet. Jätteskönt! Har dock bränd hårbotten lite nu.. De fortsätter tjata om solkräm och jag öser på lager efter lager. Har ändå blivit lite bränd på ryggen, men bara lite! Inget farligt! (Känner inte ens av det) De tycker dock att jag blivit JÄTTE bränd, haha! De har inte sätt hur jag ser ut när jag är JÄTTE bränd! De säger att jag är värre än Isabel (deras förra aupair) och vi har ju fått höra historier om hennes brännor.. Tycker nog att de överdriver en smula;)

Tre lediga dagar står nu framför mina fötter och imorn ska jag och L träffa Julie för lunch, och strand. Lördag ska vi till gymmet med familjen, nere på the strand och på söndag ska jag träffa Isabella! Fick också veta att vi kommer vara lediga över nyår så vi ska försöka hitta boende och flyg till Sydney och FIRA NYÅR PÅ BONDI BEACH!!! Kan inte fatta det själv! Förra året sa jag "nästa nyår ska jag fira på Bondi" ganska stort att jag nu kommer göra det (om vi hittar boende)

( i denna stad finns nästan allt inom 20 minuter, därför rubriken) nu ska jag sova, cheers