Sarafredrikas

26 Februari

Kategori: Allmänt

Salut!

Var några dagar sen jag skrev här nu. Men har ju inte så mycket att dela med mig av.. Jag pluggar, letar jobb febrilt och sover. Typ. Insåg igår att jag bara har två veckor kvar i skolan efter denna. VAD HÄNDE?!? Jag började ju precis. Sjukt. 

Har nu vart ute med CVn i två omgångar, pratar med lärare, kollar hemsidor, skriver inlägg i Facebook grupper med mera. Någonstans måste det väl finnas ett jobb till mig? Vet inte riktigt vad mer jag kan göra.. Håller tummarna för att någon hör av sig snart!

I skolan har vi förresten fått en ny lärare. Kul? Nej. Gillade våran förra. Denna är GALEN. Hon kommer till skolan i skinnklänningar och högklackat. Hon skriker och viskar om vart annat. Hennes mobil ringer 24/7. Hon är ett yrväder. Igår försökte hon förklara ett ord på franska, och när jag inte förstod sa jag vad jag trodde att det var på engelska. Då fick jag svaret "NO ENGLISH IN MY CLASSROOM!!" okej okej, men hur ska jag veta vad ett ord betyder och jag inte kan få det förklarat?! 
Tycker hon är lite dryg.. De senaste dagarna har jag typ ställt 1000 frågor, för att jag fattar nada haha.. 
Det finns en affär med Nordic temptations i Antibes. Idag efter skolan letade jag mig dit och norpade en kaviar. Nu kan jag äta ägg igen, haha!