Sarafredrikas

Nyår

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 


Då var det 2017. Galet.. snart 23 år, Ursh börjar bli alldeles för gammal.. det räcker nu!!

Vi hade en bra nyårsafton. Det var mer än vanlig på jobbet.. alla ville äta god nyårsmat. men vi klarade av det bra! Egentligen skulle vi ha slutat 23, men kl 23.30 var restaurangen fortfarande fullsatt så det var bara att stanna kvar. Kl 12 kom alla andra kollegor och vi gick upp till spat och skålade in nya året. Sen gjorde vi klart det sista. Halv 1 var vi klara så då gick vi ner till snötorget där de hade ställt upp en scen och det var fullproppat med människor. Det var kul att de ordnat något! 
Sen gick vi till en nattklubb och dansade till kl 6 på morgonen! 

Annars då? Jodå det rullar på. Väntar fortfarande på ett galet snöoväder så att vi får lite härlig puder åkning. Just nu är det ganska hårt i backarna..

På jobbet är det kaos som vanligt haha.. vi var ute en kväll och då följde våran kökschef med ut, vilket han inte brukar göra, så det var kul! Dock visade det sig, dagen efter, att han var gammal alkoholist så han hade inte slutat dricka, och tagit någon drog (efter den utekvällen). Så hade han gått omkring i restaurangen helt borta. Så han har åkte hem nu. Det är så himla tragiskt för han var den bästa kock jag nånsin träffat. Så otroligt duktig och trevlig. Han snittade på 100h varje vecka så det är väl förståeligt att han inte skulle orka efter ett tag. Men att det där skulle hända var det ingen som hade förutspått.. 

Så nu har det vart kaos i köket ett tag. Han var den enda som kunde både a la karte menyn, och Half boarden (de som har förbetalt får en trerätters meny varje dag) så det har vart sjukt lång väntetid på maten och den har inte direkt vart god, så många arga kunder.. en dag mixade de ihop salt och socker, så efterrätten den kvällen, som var pannacotta, hade salt istället för socker i sig. Det var INTE så uppskattat haha! Men väldigt komiskt! 

Igår vart det inbrott i vårt personalrum. 7 par skidor och hjälmar och annan utrustning har blivit stulet. Många hade ju köpt ny utrustning för att åka hit, och den är nu puts veck.. som tur är hade vi våra grejer här hemma så vi drabbades inte! 

Så ja, allt är som det brukar här haha! 

Nu ska jag göra mig klar för att gå till kaoset;)

Haaaade!

Fint är det iallafall!
Kommentera inlägget här: